News

21.07.2015

5 reasons to taste new menu "Andy's Pizza"

5 motive pentru a gusta noul meniu "Andy's Pizza":

În această vară reţeaua de restaurante "Andy’s Pizza" a împlinit 16 ani şi anume la această aniversare a sa restaurantul a decis să-şi îmbunătăţească ideea „Bucate de restaurant pentru toţi”, organizând în ţară o #RevoluţieCulinară. Revoluţia gastronomică a schimbat radical meniul obişnuit al "Andy’s Pizza", dând o nouă viaţă bucatelor deja îndrăgite şi adăugând altele absolut noi. Încă vă îndoiţi că v-am mai putea mira cu ceva? 

Iată 5 argumente convingătoare, pentru care trebuie imediat să gustaţi noul meniu "Andy's"!

  1. Bucatele au fost inspirate de la renumitul bucătar-şef italian, Luca Verdolini, deţinător al numeroase premii, unul dintre care este “Cel mai bun bucătar din Italia” 2003.
  2. Servirea fiecărui fel de bucate este gândită până la cele mai mici detalii. Începând cu verdeaţa de decor şi până la forma farfuriei în care bucatele date vor fi servite. A fost demonstrat faptul că bucatele servite frumos asigură o plăcere mai mare consumatorului în procesul de luare a mesei.
  3. Merită să încercaţi ceea ce nu aţi mai gustat anterior. Oamenii de succes afirmă că pentru a te dezvolta, trebuie să faci cel puţin o dată pe săptămână ceva ce nu ai mai făcut înainte. Gastronomia reprezintă în acest sens un câmp larg pentru experimente.

    În meniu veţi găsi şi poziţii absolut noi, dar şi bucate deja cunoscute, care au fost îmbunătăţite, toate devenind mai gustoase şi mai interesante.
  4. Merită să vă revizuiţi modul de alimentaţie. Noul meniu va fi şi pe placul vegetarienilor, şi al adepţilor unui mod sănătos de viaţă, întrucât bucătarii noştri au pus accentul pe mâncarea sănătoasă şi pe calitatea ingredientelor. Practic toate produsele sunt crescute în ţara noastră, ceea ce garantează prospeţimea şi puritatea ecologică a acestora.
  5. Noile noastre bucate reprezintă un mix al diferitor tradiţii culinare. La "Andy’s Pizza" puteţi gusta cele mai populare reţete şi bucate legendare din întreaga lume. Călătoria gastronomică pe care urmează să o faceţi este doar alegerea Dvs.!

Aşadar....

Supa "Toscana"

o supă uşoară, dar săţioasă. Puţini sunt cei care ştiu că roşiile reprezintă un bun antidepresiv, acestea reglează activitatea sistemului nervos, iar datorită serotoninei cresc dispoziţia. Supa „Toscana” îţi încălzeşte şi îţi umple organismul de energie. Găluştele delicate din ricotta şi bruschetele cu legume o completează de minune.

Pizza "Prosciutto"

aluat subţire crocant, şuncă de Parma subţire, roşii cherry şi rucola. O combinaţie uimitoare de texturi şi gusturi: „prosciutto” sărăţică, roşii proaspete, brânză parmezan şi aroma superbă de oregano.  

"Beefburger"

Pârjoală suculentă de vită, făcută din bucăţele alese de carne de vită mărunţită, într-o chiflă-brioşă proaspătă cu susan, coaptă la grătar. Sosul picant cu o combinaţie neobişnuită de ciuperci caramelizate, piper şi ceapă roşie marinată vă va face să uitaţi de toate pe lume de plăcere.

Salata „Caprese”

o salată foarte uşoară şi săţioasă, datorită combinaţiei de roşii, brânză Mozzarella şi busuioc verde, toate acestea amintind împreună gama de culori de pe steagul Italiei. Se serveşte cu cel mai bun ulei de măsline şi sos „Pesto”.

File de pui cu legume

piept integral de pui suculent, copt pe grătar, în sos delicat de frişcă cu ceapă caramelizată şi bucăţele de ananas, servit cu legume la grătar.

Steak de porc

o plăcere de vis pentru adevăraţii gurmanzi. Acest deliciu vă umple de forţe şi energie, având grijă, în acelaşi timp de sănătatea şi dispoziţia Dvs. Steakul ales din muşchiuleţ de porc are un gust delicat şi intens. Se serveşte cu sos chili şi cartofi noi la grătar.

Wok -Carne de vită cu legume.

Wok-ul este o invenţie veche a bucătarilor din China. În această tigaie neobişnuită, ce are forma unei semisfere, pot fi pregătite cele mai gustoase bucate în doar câteva minute. Carnea fragedă de vită, tăiţeii din grâu (produşi de restaurantul nostru) şi legumele crocante nu vor lăsa indiferent pe nimeni, ci vor fi pe placul tuturor iubitorilor de bucate orientale. Gustaţi!

„Tiramisu”. 

Denumirea acestui desert este alcătuită din trei cuvinte italiene: „tira mi su”, ce se traduce ad litteram ca „ridică-mă sus”. Această traducere trebuie să fie interpretată ca „ridică-mi dispoziţia”. Deşi există încă o versiune, precum că „Tiramisu” este considerat un deliciu excitant, datorită combinaţiei de cafea şi ciocolată. Merită să gustaţi, pentru a vă convinge personal.

Şerbetul „Limetta” este un desert din îngheţată cu lămâie verde.

Îngheţata delicată are o notă acrişoară proaspătă de lămâie verde. Menta răcoreşte într-un mod plăcut şi prin gustul său uşor amărui vine în contrast cu gustul dulce al îngheţatei.