News

05.06.2015

Gabriela Antocel- prezentatoarea ştirilor la "Canal 3"

Iubesc foarte mult legumele, fructele şi caşcavalul, aceste produse sunt întotdeauna prezente în frigiderul meu.
Întotdeauna am visat să învăţ a găti torte şi prăjituri gustoase. Până la urmă, deserturile oferă plăcere, ridică dispoziţia şi pofta de viaţă.
Semnatura mea culinară sunt pastele "Bolognese" după reţeta lui Nika Belotserkovskaia.
Când iau masa în oraş, întotdeauna comand mâncare sănătoasă. Prin urmare, la micul dejun de la Andy’s Pizza am ales păpănaşi.
Au fost incredibil de delicioşi.

Preferinţe:
Bucătărie – europeană.
Micul dejun – latte cu croissant.
Bucate – Tagliatelle cu somon.
Artist – Keiko Matsui.
Hobby – sportul, şi anume Pilates.

Pe masă:
Păpănaşi cu smântână şi magiun – 28 de lei

Puteți comanda micul dejun, până la ora 11:00, în cinci restaurante Andy's Pizza.