Noutăți

08.07.2015

28 iulie #RevolutieCulinara

Din 28 iulie #RevolutieCulinara

Anul acesta, reţeaua de restaurante Andy s Pizza a împlinit 16 ani, şi tehnologii reţelei,  folosindu-se de acestă ocazie, au organizat pentru oaspeţii restaurantelor o adevărată Revoluţie culinară, pe urma căreia meniul a suportat schimbări majore. Scopul lor a fost de a crea bucate la nivel de restaurant, care vor fi accesibile ca preţ pentru fiecare vizitator!

     Din 20 iulie, Andy s Pizza vă prezintă un meniu totalmente modificat, în care s-au schimbat atît bucatele, cît şi modul de servire a lor. Vă aşteaptă peste 40 bucate noi pentru gustul fiecăruia, la prepararea cărora au fost alese cele mai delicioase combinaţii. Pentru o servire şi mai specială, se va folosi şi veselă absolut diferită de cea precedentă. Urmînd ultimele tendinţe, am ales tigăi de diferite forme şi mărimi, înlocuind astfel standartele farfurii albe. Datorită acestor vase, bucatele noi vor avea un aspect şi mai atrăgător şi apetisant.      

       Pentru a atinge scopul propus, a fost invitat unul din cei mai renumiţi bucătari-şefi din Italia, Luca Verdolini. Membru al echipei naţionale de bucătari italieni, membru al Federaţiei bucătarilor italieni, mentor al Şcolii culinare ETOILE, şi nu în ultimul rînd, deţinătorul titlului de Cel mai bun bucătar al Italiei al anului 2003.” 

       Bucătarul-şef a depus mult efort la crearea meniului nou - toate ingredientele au fost selectate ţinîndu-se cont de preferinţele culinare ale consumatorilor moldoveni.

        Vă prezentăm mai jos bucatele pregătite de Luca, şi vă invităm să le gustaţi din 28 iulie în toate restaurantele Andy's Pizza.

 

     

Piept de pui cu legume la grătar 

piept de pui prăjit la grătar, în sos fin de frișcă, cu ceapă caramelizată și felii de ananas, care se servește cu legume la grătar.

BURGER DE VITA

Bifburger cu ardei copt - pîrjoală apetisantă din carne de vită, preparată din carne de vită aleasă, tocată, brioșă proaspăt coaptă cu susan, ținută pe gril, sos picant și o combinație neobișnuită de ciuperci și ardei caramelizați, ceapă roșie marinată. Se servește cu cartofi prajiți.

Medalioane din carne de vită

- o delicatesă rafinată și delicioasă din bucătăria franceză, care reprezintă niște bătuței mici, rotunzi.  Mîncarea este foarte expresivă și fină, se servește cu sos pesto și cușcuș  în calitate de garnitură. 

 

Carne de pui, brînză Ricotta, ceapă prăjită, foi de clătite, clătite foi, smîntînă

Pasta Carbonara

Carbonara – fire de spaghete în sos cremos, ce te îmbie cu aroma consistentă de șuncă și parmezan ras.

Steak de porc

Steak  din carne de porc – mîncare potrivită pentru iubitorii de carne. Această delicatesă vă va acorda putere și curaj, sănătate și o dispoziție excelentă.  Biftecul  ales, din mușchi de porc  are un gust fin și bogat. Se servește cu sos chili și cartofi tineri la gratar.

Risotto

Orez, ciuperci, caşcaval Parmigiano, ceapă

Supă cremă de ciuperci

Supă cremă de ciuperci. Se serveşte cu pesmeţi

 

Vinete, brînză Mozzarella, caşcaval Parmigiano, sos Napoli, busuioc, ou, oregano

Supă de pui cu tăiţei

Bulion de pui, praz, morcov, tăiţei, fasole verde, chifteluţe de pui, dovlecel. Se serveşte cu smîntînă şi cu ruladă din aluat foietaj cu brînză Ricotta

Supa Toscana 

Supa Toscana  – este o supă ușoară, dar în același timp și foarte sățioasă. Puțini știu că roșiile sunt un bun antidepresiv. Ele reglează activitatea sistemului nervos, datorită serotoninei se  îmbunătățește  starea de spirit. Supa Toscana  îți va acorda căldura și energia necesară.

 

Salată cu pulpă de pui

Salată cu pulpă de pui - salată caldă cu legume, bucăți suculente și fine de pulpă de pui și cubulețe de vinete coapte, picante.

Lasagna de vită

Foi lasagna, carne de vită, sos Bechamel, brînză Mozzarella, condimente, sos Napoli, busuioc

Cannelloni

Cannelloni cu brînză Ricotta şi spanac, coapte cu sos Napoli cu caşcaval Parmigiano, ornate cu busuioc

Insalata Greca

Roşii, castraveţi, ardei dulce copt, măsline Kalamata, brînză de vaci, oregano, ulei de măsline, busuioc

Insalata Verde

Salată Iceberg,salată verde, morcov, ceapă roşie, dovlecei, ulei de măsline, suc de lămîie, piper negru măcinat, ruccola

Salata Caesar cu pui

Salată Iceberg, sos Caesar, file de pui, pesmeţi, roşii Cherry, caşcaval Parmigiano, ruccola

Carne cu legume Wok

Wok — o veche invenție culinară chineză care cu mult timp în urmă a cucerit inimile gurmanzilor în diferite colțuri ale lumii. În această tigaie originală, în formă de semisferă,  cu pereți înalți și fund cu diametru mic,  puteți găti mîncăruri delicioase în timp scurt. Carnea de vită fină, tăiței de grîu de producție proprie și legume crocante, pe nimeni nu vor lăsa indiferenț, fiind pe gustul tuturor iubitorilor de bucate orientale.  

Insalata Caprese

Caprese - o salată foarte ușoară și delicioasă. Acest fapt se datorează combinației din tomate roșii, mozzarella albă, busuioc verde și cel mai bun ulei de măsline. Se servește cu sos pesto.

Pîrjoale de peşte

Pîrjoale mixte: file de zander cu bucăţi de somon; file de somon cu bucăţi de creveţi.Se servesc cu sos din anghinare, cu piure şi caşcaval Parmigiano.

Pîrjoale de pui

Pîrjoale din carne de pui cu ciuperci. Se servesc cu sos Napoli, cu cartofi prăjiţi, măsline Kalamata şi ceapă albă marinată.

Prosciutto

Prosciutto, focaccia, roşii Cherry, măsline Kalamata, busuioc, ceapă albă marinată

Friptură în oală

Friptură din carne de vită, cartofi şi mazăre verde, înăbuşită în oală, cu vin roşu 

Din 28 iulie #RevolutieCulinara