Noutăți

06.06.2015

DISPOZIŢIE de vară oferită de satisfacţia bucatelor noi

Meniu de vară din 7 iunie 

PIZZA PROSCIUTTO

Caşcaval “Mozzarella”, prosciutto,rucola, roşii cherry, caşcaval “Parmigiano”,ulei de măsline, oregano, sos de pizza

PÂRJOALE DE PEȘTE -TRIO CU SALATĂ DIN LEGUME DE SEZON 

Pârjoale asortate: din file de şalău cu somon; file de somon şi creveţi. Se serveşte cu salată de legume şi cu lămâie

SALATA DE LEGUME

Frunze de spanac, salată roşie şi salată Iceberg, morcov, castrave ți, roşii cherry, dressing pe bază de ulei de măsline

 

CIORBA DE MACRIS- CEA MAI BUNĂ CIORB Ă CU CARNE DE VIŢEL ŞI VERDEŢURI

Bulion de vită, carne de viţel, măcriş, spanac, cartofi, mărar şi pătrunjel, ceapă verde, ou de prepeliţă, smântână

SEMIFREDDO DE CAPȘUNI

Cremă fină cu gust de frişcă cu umplutură de căpşuni, decorat cu căpşuni şi fistic

Sangria Alba sau Sangrie Roșie

( alc.Vin alb “Сhardonnay” sau Vinroşu “Сabernet-Sauvignon”, sirop, portocală, lămâie, gheaţă şi mentă)

Preferată în toată lumea, băutura spaniolă poate fi savurată și în Moldova. Vinurile autohtone oferă un gust mai bun decât cel al rețetei originale, lucru demn de mândrie.  Vinul alb potrivit cu portocale, lămâie, mentă și gheață sunt o alegere reușită oricând. Zilele toride devin răcoritoare, datorită acestui cocktail alcoolizat.

Hugo

(alc.Vin spumant “Cricova Criseco Brut”,apă minerală carbogazoasă, siropdefloridesoc, lime,gheaţă şimentă)

Încearcă ceva deosebit și nemaiauzit până acum. Cocktailul alcoolizat Hugo te va plimba prin lanurile de mentă, cu flori de soc și cu lămâi. Gheața adăugată completează mixajul ingredientelor originale într-o formă perfectă.