Noutăți

14.08.2015

Promoție! Dăruim 10 kg de înghețată Ciao Cacao

Felicitări pentru Silvia MV сâştigător concurs "Eu ador înghețata CiaoCacao!"

 

Felicitări pentru Silvia MV Câştigător concurs "Eu ador înghețata CiaoCacao!"

Posted by Andy's Pizza Club on 24 августа 2015 г.

 

Ingrediente naturale și tehnologie avansată. Ciao Cacao: cum se crează cea mai gustoasă înghețată

Crearea primei înghețate este legată de o cafenea pariziană unde a fost creat acest deliciu încă din secolul XVIII. Era alcătuită din ingrediente simple preparate acasă: lapte, unt, zahăr... De atunci, rețeta înghețatei nu a sufrit mari modificări, s-a transmis din generație în generație- anume ea este considerată ca exemplu și anume după această rțetă de casă se prepară înghețata Ciao Cacao.
Deci, acum o să aveți ocazia să vedeți ce se petrece după culisele bucătăriei noastre!

Cum se prepară înghețata Ciao Cacao?

Înghețata noastră diferă de cele preparate la fabrică în cantități industriale - noi alegem înghețata preparată ca acasă, după rețeta căreia lucrează doar cafenelele familiare europene.
Tot din acest motiv partida poate să difere de cea precedentă.Înghețata Ciao Cacao se prepară în aparate mici, în partide a câte 15 kg.

 

 

 

 

Din ce se prepară Ciao Cacao? 

În primul rând din produse naturale - principala regulă care ne străduim s-o menținem. La prepararea înghețatei se folosesc produse naturale și principalul - de producție autohtonă. În compoziție sunt incluse: lapte condensat, unt și zahăr și nici un fel de grăsime vegetală! Consistența  este la fel ca în acea cafenea pariziană, - mătăsoasă, uniformă și puțin vâscoasă. Nici un fel de fărâmituri de gheață în înghețată, doar nucușoare și bucățele de fructe.

Deci, pentru ce să mai povestim - trebuie neapărat să gustați! Meniu-Livrare deserte, biscuiți și înghețată