Noutăți

06.11.2015

Cadou 2 pahare de vin!

Toamna cadourilor continuă!  

Cadou 2 pahare de vin!

Comandă cea mai delicioasă pizza, “Prosciutto”, cu rucola şi Parmigiano pentru a primi cadou două pahare de vin moldovenesc la alegere. Pizza cu vin – cea mai delicioasă combinaţie! Roşu, roz sau alb – alegerea rămîne după tine. Nu ezita, vino cu prietenii şi profită de acestă ofertă unică!

Promoţia este valabilă doar în restaurantele Andys Pizza din mun. Chişinău şi Bălţi începînd cu 6 noiembrie şi continuînd pînă la lichidarea stocurilor. Promoţia nu va fi valabilă pentru comenzile cu livrare şi nici pentru cele în prealabil. În promoţie vor participa Pizza “Prosciutto” 420 g pe blat subţire şi vinul “Alb & Rosu” la alegere: alb, roşu sau roz (volumul unui pahar - 150 ml). ​
Discount-ul de pe “Client Card” nu va fi valabil pentru promoţia dată. Nu veţi putea beneficia concomitent de ambele promoţii: “Bere cadou” (desfăşurată în restaurantul Andy’s Pizza Skytower) şi “2 pahare de vin cadou” –, va trebui sa alegeţi între vin sau bere în calitate de cadou pentru pizza comandată. Promoţia “2 pahare de vin cadou” va fi valabilă în cadrul ofertei “Serbează orice eveniment la Andy’s Pizza alături de prieteni”, adică la comandarea pizzei “Prosciutto” pentru masa de sărbătoare, veţi primi gratuit 2 pahare de vin, precum şi cadourile promise pentru orice eveniment sărbătorit în reţeaua noastră.