Noutăți

21.03.2016

Vă prezentăm noul nostru meniu de postÎn perioada de post, cel mai dese ori suntem nevoiți să refuzăm la micele noastre plăceri culinare. În acest an, restaurantul Andys Pizza și-a propus să vă răsfețe poftele chiar și dacă aveți un regim alimentar mai restrâns.

Deși aceste bucate nu conțin carne, lapte sau ouă, noul nostru meniul de post/vegan vă oferă un echilibru nutriţional complex dar și vă bucură la gust. 

 

Pentru felul întâi avem un borș roșu cu multe legume și verdeață. Sfecla și țelina sunt doi titani ai alimentației sănătoase. Este un borș ucrăinesc obișuit. Se servește cu pâine ciabatta.

 


Salată de cartofi cu rozmarin -
este o versiune italieneasca a clasicei salate orientale. O salata preparată din cartofi copți la cuptor, ciuperci și ardei dulce, așezonat cu rucolla și oregano. Accentul gustativ este  pronunțat de sucul de lămâie prezent în această salată.

 


Iahnie de fasole și legume – este  mâncare care, prin cantitate sa de carbohidraţi înlocuieşte necesitatea cărnii. O combinație de legume proaspete precum ar fi dovlicei, vinete, ardei dulce care oferă un gust echilibrat, iar  aroma  ușor mentolată de oregano, oferă o savoare deosebita acestei mâncări.

 Varză călită cu cartofi și mazăre verde-
Aveți parte de un  mixt  de legume cu varză călită și cartofi copți. Fiind așezonată cu mazăre verde această mâncare e  plină de gust și aromă.


Pizza cu legume-
proaspăt scoasă din cuptor, cu aromele ingredientelor îmbinându-se perfect, este recomandată celor care sunt adepții unei alimentații sănătoase. Se evidențiază printr-un gust delicat și perfect echilibrat. Având un blat crocant din făină din grău integral.


 
Sorbet de rodie
- Nu conține lapte, este creat din piure de rodie, menta îi oferă o aromă rece și proaspătă acestui desert.

 

 Chec de mango-
această prăjitură este recomandată și în afara postului pentru ce-i care iubesc dulcele însă sunt adepți ai unei diete slab calorice. Este o chec dulce stropit cu sos de mango și decorat cu mentă.

 

 

Meniul dat poate fi comandat spre livrare. Deasemena este disponibil in toate restaurantele Andys Pizza cu excepția 

  • Andys Pizza de pe st. Ismail, 45
  • Andys Pizza de pe str. Iurie Gagarin
  • Andys Pizza de pe str. Albișoara 80/5 A.

 Poftă Bună