Noutăți

29.06.2016

Cafeaua ta preferată disponibilă spre livrare!


 

Uneori dimineața perfectă are aroma unei cafele naturale. Cafeaua e mai mult decât o pauză de timp sau un simplu schimb de vorbă cu cineva! Deaceea noi am decis că între tine și cafeaua ta preferată trebuie să fie o legătură rapidă de livrare. Acum te poți delecta cu o cafea oriunde ai fi. Poți organiza un coffe brake la oficiu sau poți servi cafeaua direct acasă! Fie că e vorba de micul tău dejun sau e cafeaua de prânz, noi ne asumăm responsabilitatea să ajungă cât mai rapid spre tine! Avem 3 note de cafea, irezistibil de aromate!AMERICANO
Gustul plin de energie care va trezi luptătorul din tine! Alegerea perfectă pentru cei care sunt mereu grăbiți și își doresc o doza bună de energie. Este potrivită pentru începutul unei zile reușite. Energia și aroma acestor boabe de cafea te vor însoți pe întrega ta zi!


LATTE
Noi credem ca putem aduce ceva special în momentele din fiecare zi, de la prima ceașcă de cafea dimineața până la acele momente de relaxare de după amiază. Alege această cafea dimineața, pentru a-ți calma apetitul dinaintea prânzului și pentru a obține proteine sățioase.

CAPUCINO Cappuccino este o bautura foarte populara ce contine un amestec de espresso, lapte fiert si spuma de lapte. Deaceea în zilele în care vă doriți o băutură dulce cu un gust puternic de espresso, soluția perfectă este un cappuccino, o specialitate de cafea italiană care a cucerit întreaga lume. Este ca un desert care te trezeste instant!