Noutăți

28.07.2016

Încearcă noul meniu cu pizze noi!

     Andys Pizza este cea mai mare rețea de restaurante din Moldova, cu cele mai multe inovații culinare. În cei 16 ani de activitate am crescut și am evoluat. Am perfecționat totul, de la servire până la pizza. Da, anume pizza! Care din acest moment va fi mai autentică tradițiilor italiene, mai sănătoasă și cel important mai gustoasă!

    Echipa culinară Andys Pizza a efectuat o vizită la restaurantele din sudul Italiei, unde acest deliciu are un gust de-a dreptul veritabil. Consultanța șefilor bucătari din Italia și noile tehnologii de preparare, oferă pizzei un alt nivel al gustului. În urma călătoriei noastre culinare, am optat pentru rețetele clasice italiene, pentru a vă prezenta adevarata plăcere a gustului autentic de pizza.

    Un secret important al pizzei italiene este blatul. Blatul nostru este preparat din făină de grâu integral, conține mai multe proteine și un indice glicemic mai scăzut, pentru o degestie mai ușoară. Are o structură moale în interior și crocantă pe exterior, având o culoare rumenă și aurie iar metoda veche, tradițională, de dospire a aluatului oferă acestui blat inovator un gust fin și echilibrat.

    Fiecare ingredient este o notă culinară selectată atent, ca să accentueze și mai expresiv adevăratul gust al unei pizze originale! Prospeţimea şi calitatea ingredienelor primează în prepararea acestor pizze, deaceea am refuzat la unele suplimente precum ar fi maioneza, însă am adăugat altele noi care amplifica semnificativ gustul şi aroma.

    Savurează noul gust al pizzei pe blatul subțire și crocant!

    Poftă bună!