Noutăți

05.06.2015

Serghei Abalin este redactorul emisiunii matinale la "CTC"

Micul dejun cu vedetă

Serghei Abalin este redactorul emisiunii matinale la CTC și prezentator tv – o persoană cunoscută în mass-media. El cu ușurință acceptă aventurile de orice gen. Și-a încercat puterile în muzică, a participat la ”Gentlemen's Charity Tennis Cup 2014” și proiectul ”Puterea dansului”. Mă trezesc cu… Nu suport sunetul alarmei, din acest motiv îmi setez televizorul să se pornească la o oră anumită, la un volum anumit și la un post tv anumit, bineînțeles la, CTC.

Niciodată nu ies din casă fără… telefon mobil, cheile de la apartament, bani și legitimația de jurnalist. Cine știe ce se poate întâmpla!

Băutura preferată – Îmi place Coca Cola, dar o beau foarte rar, deoarece nu e sănătoasă. Mai des beau apă plată, ceai cu lapte ori frișcă.

Mereu doream să învăț să gătesc scoici în sos de vin și frișcă, le-am gustat la Copenhaga. Nu am înțeles cum le reușește să prepare aceste bucate atât de delicios. De asemenea îmi doresc să învăț a pregăti pilaf uzbec – gustos, aromat. Un prieten de-al meu îl gătește extraordinar, dar ține rețeta în taină.  

Nu-mi imaginez micul dejun fără de… ceai cu lapte.

Micul dejun la ”Andy’s Pizza”. Prefer să nu mănânc foarte mult de dimineață. Micul dejun trebuie să fie ușor. Croissant cu unt – alegerea perfecta, iar fresh-ul de portocală și cafeaua îl completează de minune.

Pe masă:

Croissant classic cu unt – 13 lei.

Puteți comanda micul dejun până la ora 11:00 în cinci restaurante Andy's Pizza.