Noutăți

05.06.2015

Alisa Mironova prezentator Geometria.tv

Micul dejun cu un star 
Alisa Mironova Cîntăreață și prezentator TV

Alisa Mironova a fost întotdeauna o persoană activă, care și-a încercat abilitățile în muzică, televiziune și în cele din urmă, a ajuns în țara sa de minuni, în America. La moment, activează la Geometria TV Miami Russian Florida TV. Mereu în formă bună, cu un zîmbet fermecător și o atitudine pozitivă... Nu am putut rata ocazia de a avea o discuție cu o personalitate talentată.


Cum începe o dimineață americană obișnuită?


Ziua începe cu un mic dejun. Mai exact - cu o ceașcă de cafea. Atenționez  - ceașcă, nu cănuță. Personal, prefer să prepar cafeaua în mod tradițional, fie în mașina de cafea cubaneză, specializată. Dacă vorbim despre alimente, atunci pot fi de exemplu cereale cu lapte. Aici ele se numesc "cereal". De asemenea, poate fi un sandwich cu șuncă sau salam, ouă fierte, omleta, becon prăjit, chifle cu brînză topită.


Cînd îți amintești de Moldova, de ce îți este cel mai dor?
Desigur că de bucătăria moldovenească. În nici o țară din lume nu există o bucătărie mai gustoasă decît mîncarea noastră națională.  
Cum îți menții silueta?
Pentru a mă menține în formă bună, mă strădui să mă mișc cît mai mult, să consum  zilnic nu mai puțin de 1 litru de apă și monitorizez ceea ce mînînc. Consider că este posibil să-ți  menții silueta cu costuri minime, în condițiile nefrecventării sălii de sport, chir și în cazul cînd îți vine pofta de mîncare după ora 18:00. Sunt ferm convinsă de ceea ce spun!Cu ce te atrage jurnalismul și televiziunea?

Aceasta este o activitate de descoperire a spatiului personal. Profesia care permite să vezi lumea, să cunoști oameni, să fii în mijlocul evenimentelor. Este un lucru  nemaipomenit.  

La ce visează Alisa Mironova?

Cel mai mult visez la autorealizare și independență. Desigur la o familie puternică și fericită, un soț iubitor pe care aș putea în orice moment să mă bazez, la copii  sănătoși și frumoși, la o casă comfortabilă.