Noutăți

05.06.2015

Olga Fedosenko prezentatoare de ştiri la canalul TV7

De data aceasta la rubrica "Micul dejun cu Vedeta" o avem ca invitată pe fermecătoarea Olga Fedosenko (prezentatoare de ştiri la canalul TV7) şi nici n-am observat cât de repede a zburat timpul discuției de dimineață.

- Olga Fedosenko, cea de pe ecran şi din viaţă, sunt două persoane diferite?

- Eu încerc să fiu cât se poate de firească. Deşi să fii absolut firesc este imposibil. Eşti doar în emisie directă, în faţa unui numeros auditoriu, şi o stare de trac este necesară. Dacă în emisie te comporţi relaxat, aceasta va duce la neprofesionalism.  

- Cum să rămâi calmă, dacă în emisie directă trebuie să comunici ştiri nu tocmai din cele mai "bune"?

- Aici este nevoie de calm şi de stăpânire de sine. În emisie directă nu trebuie să arăţi telespectatorului emoţiile tale, deşi acest lucru nu este deloc uşor. Am avut deja un caz când, după un buletin de ştiri, mi-am descărcat emoţiile – am plâns.

- Cariera televizată ţi-ai început-o cu ştirile din sport. Acum lucrezi în calitate de prezentatoare de ştirii la TV7. Ce este mai interesant?

- Sportul a jucat şi continuă să joace un rol special în viaţa mea. Tatăl meu practica baschetul. Eu mi-am consacrat 16 ani dansurilor sportive. Aşa că a fost o experiență interesantă pentru mine să prezint ştirile din sport. Cu atât mai mult că acesta a fost debutul carierei mele. Prezentarea buletinului de ştiri implică mult mai multă responsabilitate. Eşti faţa canalului, sursa de informaţii politice, economice, culturale şi sportive. Ador televiziunea. Emisia directă este pentru mine o delectare.
- Cum îţi începi diminețile?

- De cum mă trezesc, îndată deschid televizorul, apoi fac nişte exerciţii uşoare de gimnastică, urmărind noutăţile pe diferite canale. Fac duş, beau un pahar de apă şi pregătesc micul dejun.
- Ce preferi la micul dejun, ce băutură bei?

- Mă străduiesc să aleg hrană sănătoasă. La micul dejun mănânc terci de ovăz, brânzică sau iaurt şi ceai cu tartină. Uneori iau micul dejun la Andy's Pizza. Îmi plac enorm papanaşii cu smântână.  

- Te putem găsi des în faţa aragazului? Ce găteşti?

- Îmi  place şi să mănânc gustos, şi să gătesc gustos. Mi-am făcut chiar şi un carneţel cu reţetele mamei mele, care găteşte nemaipomenit! Îmi place foarte mult să coc clătite, să gătesc felul întâi şi să prepar sushi.