Noutăți

05.06.2015

Olga Stepanenco

Zilele bune încep cu oameni buni. Olga Stepanenco – personalitate versată şi un interlocutor interesant. Ea este jurnalistă, stilist, bloggeriţă şi de asemenea PR and Project Manager Arutin Art Bureau. Am discutat despre reţetele ei și micul dejun englezesc

Reţete:

Ziua ideală… mă salut cu oraşul de la înălţimea etajului 13. Ieşind somnoroasă la terasă, trimit gânduri bune apropiaţilor şi necunoscuţilor din toate raioanele oraşului. 
Dispoziţie bună… să îmbrac lenjeria de corp preferată sau colorată de dimineaţă.
Mic dejun gustos… spontaneitate.Ador când cineva dintre apropiaţi mă contactează de dimineaţă înainte de a merge la lucru. Şi noi stăm, vântul adie, miros de cafea, gem și croissant, discuţii… Savoarea – este o artă!
Prietenie puternică – acceptă oamenii așa cum sunt. Prietenii mei sunt Universul Meu!

Mâncarea care îmi poate ridica dispoziţia… Astăzi aceasta a fost sandwish-ul cu pâine neagră, brânză topită şi salam moscovit, cu drag propus de colega mea. Când sunt flămândă, mă gândesc la cea mai simplă mâncare – cea din copilărie, grădiniţă, bucatele bunicii sau mâncarea direct de pe foc.

Micul dejun la Andy’s Pizza… Dejun englezesc clasic. Întotdeauna mă gândesc la una şi comand ceva feminin: croissante, brânză de vaci, iaurt, mousse. Iar după un dejun englezesc până la prânz nu flămânzeşti. Culorile sunt atât de intense. Înmoi pâine prăjită în gălbenuș, gust din crenvurști şi servesc un suc fresh. Foarte potrivit era și o revistă nouă pe masă. Am început ziua perfect, prieteni!

Pe masă:

Ochiuri prăjite, crenvurști, pâine, toast, roșii – 35 de lei. 
Puteți comanda micul dejun până la ora 11:00 în cinci restaurante Andy's Pizza.