Noutăți

05.06.2015

Nadine Ojog

Nadine Ojog este un exemplu perfect care ne demonstrează că răbdarea și munca pot muta munții. Vă recomandăm să vă scoateți la imprimantă fotografia ei și de fiecare dată când la o bucată de noapte vă veți pomeni în fața lui, să vă aduceți aminte de rezultatele și corpul perfectal acestei fete. Are o voință de fier. Iar până când luăm micul dejun împreună.
 

De cât timp este nevoie pentru a ajunge la un corp ca al tău?

Ca să ajung la forma mea actuală, a fost nevoie de cinci ani, dar rezultatele și timpul în care sunt atinse depind de fiecare.Dacă este să vorbim despre un rezultat care se vede cu ochiul liber, cu ajutorul unui regim sănătos acest rezultat poate fi atin  timp de un an.

Ce vă motivează? De unde aveți atâta putere de voință?

Motivația mea se trage din tot ce este posibil: din oameni remarcabili care ies în evidență prin cutezanța și voința lor, din comparația propriilor rezultate atinse cu cele care mi le-am propus și desigur din dorința de rămâne permanent în formă. Și acum, și în 20 de ani!

Observați un interes deozebit față de fizicul dumneavoastră din partea altor oameni? Este măgulitor sau poate uneori enervant?

Nu m-a deranjat niciodata atenția oamenilor care știu să se comporte cu tact și să nu fie intruzivi.Dar sunt desigur și efecte negative ale interesului, iar asemenea manifestări încerc să le țin departe de spațiul meu personal.

 

Cum sunteți pedinăuntru? La fel de puternică și persistentă?

Exteriorul meu corespunde totalmente cu interiorul, eu încerc în viață ca și în sport să fiu puternică și perseverentă.

Care este dieta ta de zi cu zi?

Pentru a-mi constitui dieta de zi cu zi am urmat câteva reguli: mâncarea trebuie să fie echilibrată, este foarte important să fie menținut echilibrul nutrițional. În timpul pregătirilor pentru concurs am păstrat un regim strict low-carb (sărac în carbohidrați) în rest nu prea îmi refuz multe, nu sunt o mare amatoare a dulciurilor sau a mâncărilor grase, în locul lor prefer fructele.