Noutăți

09.06.2015

Istorii Culinare cu Olga Donică imaginea postului de televiziune Canal 2

Olga Donică - o adevărată profesionistă în tot ceea ce face. Ea este reporterul-șef și imaginea postului de televiziune Canal 2.  Când toată lumea se odihnește, de cele mai multe ori, această firavă ființă muncește cu ardoare. Datorită ei la urechile noastre ajunge cea mai variată și fierbinte colecție de știri. Micul dejun alături de Olea a trecut repede și ne-a lăsat cu impresii deosebit de plăcute.

Care sunt plusurile și minusurile profesiei tale?
Cred că mă număr printre persoanele care pot declara cu mândrie că sunt îndrăgostite de munca pe care o desfășoară, au niște colegi minunați de la care pot învăța în fiecare zi câte un lucru nou, și bineînțeles, un șef nemaipomenit. Mai mult decât atât, îmi place faptul că rezultatele efortului pe care îl depun pot fi  „așezate în mod ordonat pe rafturi”, acest lucru ajutându-mă să cresc profesional. Îmi place să lucrez într-o interacțiune constantă cu oameni noi și să cunosc lucruri noi, iar acest lucru, de asemenea, mă ajută să evoluez în acest domeniu. Singurul lucru care îmi displace este că sunt nevoită să lucrez și de sărbători, atunci când toți ceilalți se odihnesc, pentru că, în cele din urmă, activitatea pe care o desfășor se rezumă la a menține publicul informat 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână. Dar este un lucru suportabil, toate lucrurile au și niște laturi mai puțin plăcute.

Care sunt hobby-urile tale?
În timpul meu liber îmi place să citesc și să cos haine. Ador să creez articole de vestimentație care să mă reprezinte și pe care să le port cu deosebită plăcere. În anul 2015 am început să practic sportul și să acord o atenție deosebită modului în care mă alimentez.

Fără de care produs nu îți imaginezi viața?
Nu aș putea renunța niciodată la cafea, ciocolată, salami, struguri și vin spumant (o listă destul de măricică.) Ador pastele cu busuioc și preparatele culinare pe bază de fructe de mare. Îmi place să gătesc, dar, cu părere de rău, nu prea am timp pentru asta. Însă dacă dimineața nu găsesc nimic în frigider, pot să-mi pregătesc cu ușurință o omletă  cu roșii.

Cum a fost anul 2014 pentru tine?
Anul 2014 a fost un an plin de culoare. A fost un an marcat de o pleiadă de impresii minunate și senzații inedite. Am cunoscut persoane care mi-au schimbat viața și care mi-au arătat cât de frumoasă poate aceasta fi. Mă bucur că fiecare zi al acestui an mi-a adus, cel puțin, un zâmbet. Cu acest prilej țin să le mulțumesc tuturor celor care în 2014 a crezut în mine și m-a făcut fericită.