Noutăți

18.06.2015

Andy’s Pizza vine să-ţi potolească setea cu cele mai deosebite cocktailuri răcoritoare.

Pentru  zilele caniculare de vară, Andy’s Pizza a pregătit  cele mai delicioase băuturi răcoritoare. Orice zi toridă, va fi transformată într-o mică escapadă imaginară pe una din plajele din Hawai. 

CHERRY PEPSI 

( non alc. Pepsi, sirop de vișină, mentă, gheață • Pepsi, cherry syrup, mint, ice)

 

Primește vara într-un păhar cu Cherry Pepsi! Noi am colectat cele mai dulci- acrișoare vișine și le-am transformat într-o băutură răcoritoare și energizantă. Frunzele de mentă și cuburile de gheață completează rețeta acestui cocktail cu o notă de prospețime și aventură. Se pregătește în doi timpi și trei mișcări, astfel încât să-ți potolim setea rapid și gustos.  

MOJITO

(non alc.7Up, sirop de zahăr, apă minerală, lămâie verde, mentă, gheață)

alc. MOJITO

 

Unul din cele mai cunoscute cocktailuri din lume este Mojito. Noi am găsit un secret al acestei băuturi refreșante, pe care îți propunem să o savurezi. Orice căldură toridă poate fi trasă la umbră cu ajutorul unui Mojito, fie cu alcool sau fără. Lămâia verde mixată ușor cu frunze fine de mentă sunt ingredientele care te vor motiva să petreci vara aceasta vesel și energic.

SEX ON THE BEACH

(alc.Vodcă, lichior, suc de portocale, sirop “Grenadine”, gheață, felie de portocală)

 

Mirosul de portocale îți amintește de mare, soare și plajă. Chiar dacă vei savura acest cocktail la terasa Andys, noi îți garantăm o atmosferă de neuitat în compania acestuia. Titlul jucăuș al acestei băuturi răcoritoare este în plină concordanță cu dispoziția bună pe care ți-o creează. Comandă un cocktail "Sex on The Beach" pentru a savura dintr-o licoare exotică. 

TEQUILA SUNRISE

(alc.Tequila, suc de portocale, sirop “Grenadine”, felie de portocală)

 

Combinăm Tequila, după tradițiile originale spaniole cu sucul de portocale, adăugăm secretele bucătarului și primim un gust deosebit. Fie că savurezi singur sau într-o companie, gustul Tequila Sunrise te va uimi plăcut de fiecare dată. Aplicăm aceeași rețetă, dar primiți emoții diferite la orice înghițitură.

DAIQUIRI KIWI

( alc.Kiwi, rom, suc de portocale, sirop de zahăr, 7Up, gheață)

 

Alegem cele mai proaspete fructe de kiwi și le mixăm cu răbdare într-un cocktail de sărbătoare. Împreună cu celelalte ingrediente, Daiquiri Kiwi este băutura ideală pentru cei care adoră prospețimea în zilele estivale. Sucul de portocale adaugă un gust exotic și neobișnuit.

STRAWBERRY MARGHERITA

(alc. Lichior, vodcă, piure de căpşuni, suc de lămâie, 7Up, gheață)

 

Culegem cele mai coapte căpșuni și le stropim cu suc de lămâie. Mai departe, în procesul de pregătire a STRAWBERRY MARGHERITAvine în ajutor magia de la bucătăria Andy’s. Lichiorul și vodca încununează frumusețea fructelor cu un gust deosebit.

PINA COLADA

(alc. suc de ananas, sirop de zahăr, gheață, felie de portocală)

 

Pina Colada este cel mai consumat cocktail de pe plaje. Savurând această băutură de vară te poți trezi într-un vis exotic. Gustul sucului de ananas combinat cu gheață și o felie de portocală îți va lăsa gura-apă. Chiar dacă nu te afli pe malul unui ocean, poți savura cu plăcere cocktailul alcoolizat.

Racoriţi-vă  cu cocktail-uri energizante pentru a vă bucura din plin de vara aceasta!