Noutăți

10.08.2015

Trei deserturi împrospătoare de vară de la Andy’s Pizza

Trei deserturi împrospătoare de vară de la Andy’s Pizza.

În aceste zile călduroase de vară, răcoarele este cel mai actual iar meniu deserturilor de sezon Andy’s Pizza – o adevărată confirmare a acestui fapt. Ușor, răcoros și împrospător – trei calități deosebit de potrivite în aceste zile de caniculă.

десерт, сорбет, гранотовый, еда, доставка, livrare  Sorbetul (în franceză sorbet, în italiană sorbetto) este un desert rece considerat strămoșul înghețatei. De multe ori este confundat cu băutura Granita. În general acesta are la bază fructele și apa însă de multe ori conține lapte și lichioruri alcoolice.
 

Sorbet de rodii

În această vară, în afară de obișnuitele gusturi de înghețată, fructe și ciocolată, în meniul Andy's Pizza a mai apărut unul – sorbet de rodii. Desertul posedă un gust pronunțat de fructe de pădure: gustul de rodii completeză gustul de mure – un duet plăcut și împrospător. În fine, aceasta este suficient pentru a ajunge cu ușurință la răcoarele serii.

десерт, сорбет, гранотовый, еда, доставка, livrare, delivery, лайм Sorbetul exista încă din antichitate.
Nero, marele conducător al Romei, pentru a produce acest desert aducea gheață din Munții Apenini.

Sorbet "Limetta"

Sorbetul- un desert nu atât de popular ca și înghețata cu toate că la acest capitol culinar este destul spațiu pentru improvizare. Unul dintre experimentele gastronomice ale sezonului în Andy's Pizza a devenit desertul împrospător "Limetta". Ingredientele sale de bază sunt – sorbet tropical natural cu gust de lime, la care s-a potrivit dulcele sos de mango și mintă. Deci, în timp ce căldura înregistrează noi recorduri de temperature, deosebit de plăcut este să mănânci această lăcomie apetisantă, alcătuită din bile de gheață.

десерт, сорбет, гранотовый, еда, доставка, livrare, delivery, лайм

Salată de fructe

Uneori, arta culinară necesită simplitate. Această regulă se referă la fructele dulci pe care le-am mixat intr-o salată. În acest desert s-au combinat de minune fructele exotice cu cele autohtone sezoniere, siropul acru-dulciu și minta proaspătă – deci o capodoperă adevărată. Această salată este deosebit de bună pe timp de vară când nu prea se mănâncă bucatele fierbinți - și cine ar putea să refuze fructele împrospătoare?!