Noutăți

28.10.2015

Dispoziție portocalie: Sezonul dovleacului din 1 noiembrie

Dispoziție portocalie: Sezonul dovleacului  rețeaua de restaurante Andy’s Pizza

Cînd afară e frig,în suflet-sumbru,iar organismul suferă din motivul deficienței de vitamine,de treabă se apucă minunăția oranj, ce provoacă noi senzații ale gustlui!

Din 1 noiembrie și pînă la sfîrșitul ei în rețeaua de restaurante "Andy’s Pizza" acționează un meniu deosebit pentru dovleac,care este constituit din patru tipuri de bucate exclusive (fără nici o surprindere) din pomușoare.

Supă-cremă ,,Rapsodia’’ din dovleac -Melodia toamnei 2015

Vă propunem să începeți prînzul și cina autumnală și comfortabilă de la finul,puțin dulciul crem-supă din dovleac,care prealabil a fost condimentată și coaptă. Această mîncare se oferă cu cașcavalul feta, semințe de dovleac și biscuiți din cașcaval,datorită cărora supa devine și mai sățoasă.

Salată ,,Regina,, cu dovleac - Dovleacul în rolul regelui

Nu mai puțin atrăgătoare și bine surprinzătoarea varinată pentru continuarea prînzului-salata ,,Regina’’.Rucola proaspătă,cașcavalul fin feta,fileul de găină prăjit și,desigur,principalul ingredient-chipsurile aromate din dovleac,coapte cu adaos de condimente. Iar dressing-ul din rodie și soia va deveni un adaos plăcut la această mîncare.

Clătită cu gem de dovleac

Clătită delicată, pe care mulți au ajuns s-o iubească în combinaţie cu pui și ricotta,în noul meniu am decis să diversificăm umplutura-cremă care literalmente se topeşte în gură cu brînză buko.Însă accentul principal nu este localizat pe umplutură, ci în combinaţia neobişnuită de brînză şi gem dulce de dovleac.

Prăjitură cu brânză "Amber" de dovleac -Desert de chihlimbar

Această originală prăjitură cu brinză în stilul Andy's Pizza- fericire în cea mai pură formă. Aluat minim- plăcere maximă: dulcea glazură de chihlimbar acoperă uşoara pernă de brinză.Nu mai puţin apetisantă este şi deservirea desertului-triunghiul gustos se învecinează în farfurie cu fărmituri de migdale şi sos de dovleac consistent.

Ia-ţi doza de energie şi vitamine împreună cu Andy's Pizza!