Noutăți

07.11.2015

Pentru companie: în rețeaua restaurantelor Andy's Pizza au apărutasorti din gustări

Pentru companie: în rețeaua restaurantelor Andy's Pizza au apărutasorti din gustări

Andy’s Pizza iubește, când găsiți timp să vă adunați cu toată gașca în atmosfera plăcută a restaurantelor noastre. Pentru a vă face întâlnirile voastre și mai plăcute, în meniul nostru au apărut 4 feluri de asorti- acum va fi cu mult mai ușor să faceți alegerea!

Platou cu legume

Porția zilnică de vitamine în meniul Andy’s Pizza o găsiți în platoul de legume, care constă din roșii coapte, ardei dulce, castraveți, ceapă verde șiverdețuri. Iar brânza de vacă cu un gust sărat cremos, de asemenea este inclusă în platoul cu legume,evidențiind aroma fiecăreilegume în parte.

Platou cu carne

Dacă doriți o gustare amănunțită- este timpul să comandați platoul cu carne. În primul rând, în componența sa se regăsește cel mai renumit fel de mâncare din carne din bucătăria transcaucaziană- pui picant. În al doilea rând, aici se mai alatură fileul de pui fin- gustare pentru cei ce preferă carnea în forma ei clasică. Și în al treilea rând, pastrama de porc, pentru servirea căreia este prevăzut sosul picant de roșii. 

Platou cu cașcaval

Vedeta platoului cu cașcavaleste pincantul Dor Blue din lapte de vacă și mucegai albastru. În comparație cu alte cașcavaluri albastre, Dor Blue nu este prea picant, prea sărat, având o consistență moale, aproape cremoasă. Cașcavalurile moi sunt reprezentate de Camembert- cașcaval normandez, moale,cu un gust fin de ciuperci, care se regăsește într-o conbinație perfectă cu nuci. Pentru cașcavalurile dure raspune Edem- cașcaval clasic olandez cu gust ușor de alune. Și la final, cel mai renumit și recunoscut cașcaval iatalian- Parmizhiano Reggiano. Gustul fiecărui cașcaval se descoperă în tandem cu nuci și caise uscate, miere și gem de coacăză.

Asorti din salam

Asortiul din salam în meniul Andy’s este valabil în două opțiuni, în dependență de mărimea porției dorite.

În porția mică este inclus prosciutto- șuncă tradițională italienească, preparată din jambon, sare de mare (și aer de munte). Pe lângă prosciutto, mai este inclusă și șunca tradițională (șuncăfin afumată) și cel mai cunoscut salam italienesc- salame, și cârnaciori picanți , iar ca o completare la toate acestea sunt suculentele măsline Kalamata.

În porția mare sunt incluse toate produsele enumerate mai sus, și în plus- cârnaciori afumați vânătorești, bacon fin și castraveți marinați.