Noutăți

30.11.2015

Gustul sărbătorilor în meniul de Crăciun Andy’s Pizza din 2 decembrie

Sărbătorile se apropie din 2 decembrie… Şi nu singure, dar împreună cu meniul de Crăciun Andy’s Pizza

Pizza Calzone

În capitolul „Pizza” de asemenea sunt introduse modificări. Spre exemplu, plăcinta tradiţională italiană (care se aseamănă într-un fel cu plăcintele noastre), care de facto, este o formă închisă de pizza, preparată în formă de semilună. Avantajul principal al pizzei închise constă în faptul, că forma sa originală păstrează toate sucurile şi aromele în interior, deaceea gustul său este mai pronunţat şi mai saturat. Ca variaţie calzone de la Andy’s Pizza o reprezintă reţeta clasică cu şuncă şi caşcaval.

Sosirea iernii întotdeauna se asociază cu un şir de sărbăroti. Şi iată noi am decis să pornim de la această asociere, inventând un meniu special pentru perioada rece a anului. În listă au fost incluse bucatele cele mai săţioase, mai fierbinţi şi mai specifice sărbătorilor de iarnă!

Pulpă coaptă de curcan

Continuând tema alimentaţiei corecte, în capitolul referitor la bucatele calde a apărut o porţie semnificativă de pulpă de curcan, coaptă în sos picant. Carnea de curcan este mai suculentă, decât fileul obişnuit, în afară de aceasta, conţine o mulţime de calităţi nutritive, şi aproape că nu sunt colesterol şi grăsimi! Iar în calitate de garnitură pentru curcan – o salată caldă folositoare din brocoli, rumenită în unt cu cimbru, şi roşii cerry..

Sufle de somon

Olivier din somon puţin sărat cu castraveţi proaspeţi

S-ar părea că nimeni în ţara noastră nu poate fi uimit cu gustul renumitului olivier. Însă noi am riscat, obţinând, în rezultat, o interpretare foarte interesantă al acestei salate de iarnă. În timpul preparării sale noi am plecat de la combinaţiile tradiţionale, înlocuindu-le cu ingrediente mai fine, dar într-o interpretare clară. În locul salamului obişnuit am folosit fileu puţin sărat de somon, iar în loc de castraveţi muraţi în salată au fost tăiaţi castraveţi proaspeţi.  

Salată din sfeclă fiartă şi brânză de capră

O salată folositoare, simplă şi, concomitant, rafinată. Sfecla dulce este în armonie perfectă cu brânza proaspătă de capră. Gustul său este mai interesant decât caşcavalurile clasice din lapte de vaci, iar gustul acriu subliniază perfect gustul legumelor şi zarzavaturilor. Armonia este completată de nuci măcinate şi un sos „de Anul Nou” foarte suculentă pe bază de suc de portocale.

Salată din carne de viţel

Încă o salată folositoare reprezintă o variantă excelentă pentru un prânz într-o zi rece de iarnă, când îţi doreşti, ceva uşor, fierbinte, dar mai mult, decât pur şi simplu legume. Salata este pregătită pe bază de medaloane rumenite din carne de viţel, cu ceapă roşie, roşii cerry şi un sos foarte neaşteptat pe bază de suc de rodii.

Tort cu mascarpone şi  cu mandarine

Spre bucuria celor care au grijă de siluetă, meniul de sezon s-a completat cu un „desert pp”. Pandişpanul pentru tortă se prepară după o reţetă originală – fără agenţi de afânare şi aditivi. Umplutura – mandarină în sirop şi cremă fină din caşcaval şi ciocolată, la baza căruia s-a folosit ciocolata naturală albă!

Sacher din ciocolată şi vişine

Această tortă reprezintă un desert specifici bucătăriei vieneze, care este una dintre cele mai populare torte din lume ... şi pe care îl veţi putea gusta numai în reţeaua de restaurante Andy’s Pizza. Toate ingredientele sunt sută la sută naturale: blaturi din pandişpan de ciocolată, care se alternează cu marmeladă din vişini, acoperite cu glazură naturală de ciocolată.

 

Fă plinul cu dispoziţie de revelion împreună cu Andy’s Pizza!